bus auto fiets
Menu

Locatie Winss'n Park

Waar ligt Winss'n Park in Winssen en wat is er in de buurt te doen?

Waarde toevoegen aan de omgeving

De plannen voor Winssen-Zuid zijn breder dan woningbouw alleen. Er wordt gekeken naar het ontwikkelen van toegevoegde waarde voor de omgeving, zoals het creëren van recreatieve groengebieden en groene verbindingen tussen de bestaande kernen. Hieronder lees je meer over de locatie van Winss'n Park en de groene omgeving!

  • Groene omgeving

    Winssen is – en blijft – een dorp dat zelfstandig is gelegen in het agrarische landschap. Het is het enige dorp binnen de gemeente Beuningen waar dat nog zo is en dat daarmee duidelijk het authentieke Beuningen met dorpse, landelijke woonmilieus laat zien. Ga je graag de natuur in, dan woon je hier goed: er liggen fraaie natuurgebieden in de directe omgeving, met een uitgebreid fietsnetwerk en de uiterwaarden van de Waal dichtbij.

  • Veel voorzieningen

    Winssen is het kleinste dorp van de gemeente Beuningen en telt ruim 2.000 inwoners. Het dorp is fraai gelegen ten zuiden van de Waal. Voor een relatief klein dorp heeft Winssen verrassend veel voorzieningen: van een supermarkt, huisartsenpraktijk, tandarts en horeca tot Kindcentrum De Wegwijzer, waar onderwijs, kinderopvang, tussenschoolse en buitenschoolse opvang onder één dak zijn te vinden.

  • Nabijgelegen plaatsen

    Winssen ligt mooi in een landelijke en agrarische omgeving, met tegelijkertijd de kracht van de nabijheid van de stedelijke regio Nijmegen. Met de auto bereik je Nijmegen in een kwartier, met de fiets of het openbaar vervoer in ongeveer een half uur. De voorzieningen van de naastgelegen plaatsen Ewijk en Beuningen liggen nog dichterbij. Kortom: hier geniet je van de rust, maar hoef je voor de dagelijkse voorzieningen nooit ver te reizen.

Meld je hier aan voor de 

nieuwsbrief

Afstand tot belangrijke punten

Op de kaart zie je de ligging van het project. Voor het gemak hebben wij hieronder de afstand tot een aantal locaties voor je opgezocht. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent.

Naar
Supermarkt 2 1 5
Basisschool / kinderopvang 2 2 5
Nijmegen 33 15 34
Ewijk 12 7 20
Beuningen 20 11 28
De Waal 5 5 15

Hotspots in de buurt van Winssen

Winssense waard
1

Winssense waard

Door dit mooie natuurgebied lopen lange wandelpaden door uitgestrekte velden, zoals het Klompenpad en het Rijkspad. Hier struin je heerlijk langs zandstrandjes en natuurlijk de rivier de Waal.

Nijmegen
2

Nijmegen

Op een kwartier rijden ligt Nijmegen: de oudste stad van Nederland waar je uren kunt rondslenteren door de prachtige binnenstad. Het is dé plek in deze omgeving om heerlijk te shoppen en te genieten van het bourgondische leven.

De Arend
3

De Arend

Restaurant De Arend is een echt familiebedrijf en een begrip in de regio op het gebied van feesten, partijen en natuurlijk heerlijk eten. Laat je verrassen door bijzondere smaken die met veel zorgvuldigheid worden geserveerd.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte