bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Aanvullende reactie op vragen en opmerkingen over plan Winssen-Zuid

11 juni 2024

In dit artikel lees je meer over de aanvullende reactie voor de onderwerpen “appartementen Kennedysingel” en “verkeerssituatie”.

Op 22 februari 2024 organiseerden Van de Klok, Jansen Bouwontwikkeling en de gemeente Beuningen een inloopbijeenkomst over de woningbouwplannen Winssen-Zuid, ook wel Winss’n Park genoemd. Graag informeren we je met deze notitie over de laatste stand van zaken en geven we een reactie op vragen en opmerkingen die tijdens de bijeenkomst zijn gesteld/gemaakt.

Aanvullende reactie op appartementen en verkeerssituatie
Eerder, op 16 mei 2024, gaven we via een andere publicatie al een deel van de antwoorden (zie dit bestand). We deden daarin bovendien de belofte om medio juni 2024 met de ontbrekende antwoorden bij je terug te komen. Die ontbrekende antwoorden hadden betrekking op de appartementen aan de Kennedysingel en de verkeerssituatie.

Dit document – dat je via de button hieronder kunt bekijken – is de aanvulling op de antwoorden die we eerder publiceerden op 16 mei 2024. Voor de onderwerpen “appartementen Kennedysingel” en “verkeerssituatie” hebben we inmiddels aanvullende stappen gezet. In mei en juni organiseerden we 2 bijeenkomsten met omwonenden die hier het meest direct invloed van ondervinden. De conclusies kunnen we nu delen met alle inwoners van Winssen en overige geïnteresseerden. De notitie hieronder behandelt alleen de nieuwe antwoorden. De overige antwoorden vind je in de publicatie van 16 mei 2024.

Aanvullende reactie appartementen en verkeer
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe