bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Reactie op vragen en opmerkingen Winss’n Park

16 mei 2024

Op 22 februari 2024 organiseerden ontwikkelaars Van de Klok, Jansen Bouwontwikkeling en de gemeente Beuningen een inloopbijeenkomst over de woningbouwplannen Winssen-Zuid, ook wel Winss’n Park genoemd.

Via het document hieronder informeren we je over de laatste stand van zaken en geven we een reactie op vragen en opmerkingen die bij de bijeenkomst zijn gesteld en gemaakt.

Bekijk het document

Terugblik
De bijeenkomst van 22 februari was bedoeld om de ‘stedenbouwkundige verkenning’ met alle inwoners van Winssen en geïnteresseerden te bespreken. We vroegen bezoekers te reageren op het plan en mee te denken over onderwerpen als wonen, verkeer en duurzaamheid.

Ruim 300 bezoekers bezochten de inloopbijeenkomst. Eind maart publiceerden we een overzicht van de vragen en opmerkingen die die avond zijn gesteld en gemaakt. Duidelijk is geworden dat twee onderwerpen tot de meeste reacties leidden: de appartementen en de verkeerssituatie voor de bestaande wegen rondom het plan.

Dit is de planning
Voor de appartementen en verkeerssituatie moeten we nog stappen zetten vóórdat we conclusies kunnen delen met alle inwoners van Winssen. Zo organiseren we in mei en juni nog twee bijeenkomsten met omwonenden die hier het meest direct invloed van ondervinden.

In het najaar organiseren we een inloopbijeenkomst voor alle inwoners van Winssen en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst delen we informatie over de aanpassingen en het omgevingsplan. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte en is het straks mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst in het najaar. Klik hieronder om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief Winss'n Park
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe