bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Status Winss’n Park | Informatieavond 22 februari

8 februari 2024

In dit artikel lees je over de ontwikkelingen bij nieuwbouwproject Winss’n Park in Winssen.

Op 22 februari vindt er een informatieavond plaats, georganiseerd door ontwikkelaars Van de Klok, Jansen Bouwontwikkeling en gemeente Beuningen. Tijdens deze avond worden de plannen toegelicht en is het mogelijk om mee te denken.

Lees hieronder verder en meld je aan voor de bijeenkomst!

Actuele status en uitgangspunten Winss'n Park
Momenteel zijn we bezig met de stedenbouwkundige verkenning voor Winss'n Park. Dat is een onderzoek naar de mogelijkheden om Winssen uit te breiden met een passend woningaanbod. De projectlocatie van Winss'n Park ligt aan de zuidkant van Winssen (het gebied tussen de Leegstraat, Geerstraat, Kennedysingel en Van Heemstraweg).

Belangrijke uitgangspunten zijn: Winssen blijft zijn dorpse karakter behouden. Winss'n Park zorgt voor een logische uitbreiding van het gebied. Ook geven de nieuwe woningen een impuls aan de voorzieningen en dragen ze bij aan het behoud van de dorpsgemeenschap op lange termijn. Er komt een breed aanbod levensloopbestendige woningen in alle prijscategorieën en minimaal 2/3 deel van het totale aanbod bevindt zich in de categorie betaalbaar (sociale huur/middenhuur/betaalbare koop tot NHG-grens).

Informatiebijeenkomst 22 februari
We vinden het belangrijk om de stedenbouwkundige verkenning te bespreken met direct omwonenden, inwoners uit Winssen en overige geïnteresseerden. Daarom organiseren we een inloopbijeenkomst op donderdagavond 22 februari van 18.00 tot 19.30 uur, in Gasterij de Arend (adres: Notaris Stephanus Roestraat 1 in Winssen). Tijdens deze avond kun je:

Meer te weten komen over de plannen
Er zijn medewerkers van ontwikkelaars Van de Klok en Jansen Bouwontwikkeling aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden. Ook zijn er medewerkers van de gemeente Beuningen die meer kunnen vertellen over het verloop van het proces.

Meedenken over de plannen
Je kunt meedenken over onderwerpen zoals wonen, groen en duurzaamheid. Via post-it notes zijn ideeën en suggesties te delen. Alle input is welkom! De input gebruiken we waar mogelijk om de plannen voor Winss’n Park verder te verbeteren.

Ben jij geïnteresseerd en wil je langskomen bij de informatieavond? Meld je dan uiterlijk maandag 19 februari aan via de button hieronder. Graag tot dan!

Aanmelden informatieavond 22 februari
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe