bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Terugkoppeling informatieavond

27 maart 2024

Op 22 februari vond er in Gasterij de Arend te Winssen een informatieavond plaats, georganiseerd door ontwikkelaars Van de Klok, Jansen Bouwontwikkeling en gemeente Beuningen.

Tijdens deze avond werden de plannen toegelicht en was het mogelijk om mee te denken. Hieronder lees je over de goed bezochte avond en kun je themapanelen bekijken die stonden opgesteld. Ook tonen we een samenvatting van de input die is opgehaald tijdens de informatieavond.

Veel betrokkenheid en input
Op verschillende themapanelen konden de ruim 300 bezoekers – van geïnteresseerde woningzoekenden en inwoners van Winssen tot direct omwonenden – zien wat de globale kaders en voorlopige plannen zijn voor Winss’n Park. Er was onder meer informatie te bekijken over de stedenbouwkundige verkenning, het beoogde woningaanbod en duurzaamheidsambities. Bij de panelen stonden betrokkenen namens de ontwikkelaars en de gemeente om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Via post-it notes konden bezoekers hun input op de plannen achterlaten.

Klik hieronder om de themapanelen en de samenvatting van de opgehaalde input te bekijken.

Themapanelen Winss’n Park

Samenvatting van opgehaalde input


Vervolg

Samen met de gemeente bekijken we hoe de input binnen de gestelde kaders kan worden verwerkt, om de plannen voor Winss'n Park te verbeteren waar mogelijk en nodig. We verwachten hierover eind april / begin mei een terugkoppeling te geven via de nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Winss'n Park
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe